نحوه ی تولید ژل رویال

شایان ذکر است ژل رویال (RJ) یک ترشح غددی سفید متمایل به زرد (شکل 1)، طعم ترش ژلاتینی چسبناک، با بوی خاص کمی از فنل (که به آن طعم مشخص می دهد) است که از غدد بزاقی هیپوفارنکس و فک پایین یک پرستار جوان تولید می شود.
(زنبورهای سن بین 5 تا 14 روز) (شاوین، 1968، فوجیتا و همکاران، 2013). RJ غذای انحصاری برای همه لاروهای زنبور عسل عسل طبیعی زرشک است، از خروج از تخم تا روز سوم زندگی.
لاروهایی که برای تبدیل شدن به ملکه انتخاب می شوند تا پنجمین روز زندگی لارو (زمانی که سلول در آن عمل می شود) با ژل رویال ملکه RJ تغذیه می شوند.
در واقع سپس ژل رویال مثبت سبز RJ برای تغذیه ملکه زنبور عسل در طول عمر خود به عنوان خوراک اختصاصی باقی می ماند. علاوه بر این، RJ همچنین تأثیر قابل توجهی بر طول عمر دارد.
یک زنبور کارگر حدود 45 روز زندگی می کند، در حالی که یک زنبور ملکه می تواند تا 5 سال زندگی کند که در طی آن قادر است در یک روز معادل وزن خود در تخم تخم ریزی کند (تقریباً 2000). – 3000 تخم مرغ در روز برای چندین سال).
  • منابع:
    1. Royal Jelly: An ancient remedy with remarkable antibacterial properties
  • تبلیغات: 
    1. ارزش دارویی گلاب برای درمان بیماری
    2. مصرف پنیر در سن بلوغ ممنوع شد!
    3. ایده های آسان برای کسب ثروت در منزل
    4. از نظر شیمیایی شامپو یکی از بهترین مواد شوینده می باشد