بسیاری از طرفداران تغذیه مناسب، شیرینی را به غذای حرام نسبت می دهند، زیرا می تواند به هیکل و وضعیت بدن آسیب برساند. اغلب شکلات نیز در فهرست دسرها قرار می گیرد که عامل اضافه وزن، مشکل پوستی، دیابت و پوسیدگی محسوب می شود.

اما، باور کنید، چنین قضاوت هایی در مورد محصول مناسب اشتباه است: طبیعی، بدون تقویت کننده طعم و افزودنی های شیمیایی. به همراه آنا برسنوا، متخصص تغذیه و تغذیه، به شما خواهیم گفت که چگونه شکلات خوب انتخاب کنید و چگونه برای بدن شما مفید است.

انواع شکلات تخته ای گلرود در سه رنگ تیره، شیری و سفید است.  سه نوع دسر وجود دارد. شکلات تیره یا به اصطلاح تلخ و همچنین شیری و سفید. آنها علاوه بر رنگ و طعم، در نسبت دانه های کاکائو خرد شده، کره کاکائو و پودر قند در ترکیب با هم تفاوت دارند.

کاکائو در شکلات تلخ غالب است، مقدار آن معمولاً روی بسته بندی نشان داده شده است. از 50 تا 99٪. به همین دلیل است که طعم محصول کمی تلخ می شود و رنگ اشباع و تیره می شود. چنین شکلاتی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و کمترین قند است.

بر این اساس، مفیدترین است. علاوه بر این، بهتر است کاشی را انتخاب کنید که حاوی بیش از 70 درصد کاکائو باشد. در این صورت دسر از حبوبات مرغوب تهیه می شود وگرنه طعم آن کمی ترش می شود.

شکلات شیری کاکائو کمتری دارد اما از چربی شیر به صورت خامه یا پودر استفاده می شود. به لطف او، کاشی طعم نرم و لطیفی به دست می آورد و مخصوصاً مورد علاقه کودکان است، اما خواص مفیدی ندارد.

در شکلات شیری اغلب از شیرخشک استفاده می شود که در آن به سادگی حتی برای کودکانی که محصولات لبنی را با آرامش و به خوبی هضم می کنند، هیچ فایده آشکاری وجود ندارد. یعنی شیرخشک خالی ترین محصول از گروه لبنیات است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *