بادام زمینی که در برخی از نقاط جهان شناخته می شود، دانه های خوراکی حبوبات هستند. هند با تولید کل حدود 7.131 میلیون تن در سال، دومین تولید کننده بزرگ بادام زمینی در جهان است.

بادام زمینی فلفلی مزمز از نظر فنی به عنوان نخود در نظر گرفته می شود و از خانواده لوبیا/حبوبات است. اگر چه حبوبات؛ به دلیل داشتن روغن زیاد، عموماً در بین دانه های روغنی قرار می گیرد. بادام زمینی سرشار از پروتئین، روغن و فیبر است.

جدا از روغن، بادام زمینی به طور گسترده ای برای تولید کره بادام زمینی، شیرینی ها، بادام زمینی بوداده، محصولات میان وعده، توسعه دهنده ها در فرمولاسیون محصولات گوشتی، سوپ ها و دسرها استفاده می شود.

هزاران رقم بادام زمینی در سراسر جهان وجود دارد. گروه‌های ارقام خاص به دلیل تفاوت در طعم، محتوای روغن، اندازه، شکل و مقاومت در برابر بیماری برای مصارف خاص ترجیح داده می‌شوند. برای بسیاری از کاربردها، ارقام مختلف قابل تعویض هستند.

اما محبوب ترین ارقام اسپانیایی، رانر، ویرجینیا و والنسیا هستند. اکثر بادام زمینی های مشخص شده در پوسته از نوع ویرجینیا هستند، به همراه برخی از والنسیاها برای اندازه بزرگ و ظاهر جذاب پوسته انتخاب شده اند.

بادام زمینی اسپانیایی بیشتر برای آب نبات بادام زمینی، آجیل شور و کره بادام زمینی استفاده می شود. بیشتر ارقام رانر برای تهیه کره بادام زمینی استفاده می شود. چین در تولید بادام زمینی با سهمی حدود 45 درصد از کل تولید جهانی پیشتاز است.

بادام زمینی در سرتاسر جهان به اشکال مختلف مصرف می شود که بیشتر آنها غذاهای سنتی هستند. بادام زمینی به عنوان منبع غذایی کامل برای افرادی که در سفر به مناطق مختلف مانند قطب جنوب، فضا و طبیعت گردی هستند استفاده می شود.

این امر به ویژه منبع رفع سوء تغذیه در میان جمعیت در بسیاری از کشورهای آفریقایی در سال های اخیر بوده است. آنها مصرف غذا را با افزایش سیری به میزان بیشتری نسبت به سایر تنقلات رایج مانند کیک برنج کاهش می دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *