خواص غذایی کاربردی لوبیا چیتی تازه: محافظت در برابر استرس ها/بیماری های سلولی مزمن
شرایط مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی در بین تمام سنین و گروه های قومی در سراسر ایالات متحده و سایر جوامع غربی شایع تر می شود که منجر به بار اقتصادی جهانی به تریلیون دلار می شود.
یکی از عوامل احتمالی این بیماری های ناتوان کننده ممکن است در مصرف غذاهای بیش از حد فرآوری شده و نسبت مصرف بالای غلات: حبوبات باشد که در 60 سال گذشته در ایالات متحده ظاهر شده است.
به جای نسبت توصیه شده ۲ غلات: ۱ حبوبات برای مصرف بهینه، این نسبت به ۸ یا ۹:۱ رسیده است.
علاوه بر این، مطالعات اپیدمیولوژی ارتباط مثبتی بین رژیمهای غذایی غنی از حبوبات (لوبیا چیتی خوراک) مانند افزایش طول عمر، سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان ها نشان داده است.
از آنجایی که لوبیا چیتی رایج ترین لوبیا چیتی ۱۴۰۱ مصرفی در قاره آمریکا است، این بخش بررسی مختصری از مطالعات محدود اما اساسی در مورد خواص مواد غذایی کاربردی در این کلاس بازار ارائه می دهد. خلاصه ای از مطالعات مورد بحث نیز در جدول 3 نشان داده شده است.
4.1. استرس اکسیداتیو
گونه های فعال اکسیژن (ROS) و سایر عوامل اکسیداتیو توسط فرآیندهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تولید می شوند که برای سلامت انسان حیاتی هستند.
استرس اکسیداتیو زمانی رخ می دهد که تولید اکسیدان ها با توانایی سلول در سم زدایی آسان این عوامل خنثی شود.
افزایش سطح ROS می تواند به لیپیدها، پروتئین ها و DNA سلولی در لوبیا چیتی بسته بندی آسیب برساند و به طور بالقوه منجر به انواع شرایط مزمن یا بیماری ها، از جمله CVD و تصلب شرایین، فشار خون بالا، دیابت و بیماری آلزایمر شود.
فنل ها در برابر اکسیداتیو سلولی ناشی از التهاب، عفونت میکروبی، عادات غذایی و سایر اثرات با چندین مکانیسم ممکن از جمله از بین بردن رادیکال های آزاد، مهار یا فعال کردن آنزیم های ردوکس، یا عمل به عنوان شلاتورهای فلزی محافظت می کنند.
فنل ها معمولاً نسبت به داروهای دارویی قدرت کمتری دارند، اما به احتمال زیاد اثرات فیزیولوژیکی طولانی مدت خود را با مصرف مکرر خود اعمال می کنند زیرا به طور گسترده در انواع غذاها توزیع می شوند.
- منابع:
- تبلیغات: