کالیبراسیون یک گام اساسی برای سیب درختی

کالیبراسیون یک گام اساسی برای استفاده از هر است تجهیزات سیب درختی ۱۴۰۱ کاربردی اوایل بهار ، درست بعد از شماسمپاش را مجدداً جمع کرده و آن را آماده می کند.
عملیات اوایل فصل سیب قرمز درختی صادراتی  ، زمان خوبی برای کالیبراسیون است. بودنمطمئناً همه اتصالات محکم هستند و هیچ نشتی وجود ندارد.
سیب
گرفتن نازل ها از هم جدا ، آنها را تمیز کنید و فرسوده را بررسی کنید نکات نازل
با استفاده از اسپری های سیب درختی ۱۴۰۱  پودر مرطوب نازل را بزرگ می کنددهانه ها ، بنابراین کالیبراسیون هر نازل ضروری است.
شروع فصل با سمپاش کالیبره شده سیب درختی قرمز  و بسته به در تعداد گالن های اسپری ، کالیبراسیون را کالیبره کنید.
اسپری دوباره با توجه به فواصل مشخص شده درکتابچه راهنمای مالک  (یا حداکثر تا نیمه راه فصل اسپری). برای کالیبراسیون روش زیر را دنبال کنید
یک سمپاش رونق نازل.
  • منابع:
    1. Midwest Fruit PestManagement Guide 2019 – 2020
  • تبلیغات: 
    1. تاثیر قارچ بر روی بدن انسان ها
    2. مزایا و معایب پنجره
    3. تاثیر گوگرد بر سیستم ایمنی بدن
    4. تابلو فرش به زیبایی جنگلهای هیرکانی بافته شد!