در میان انواع مختلف میوه های خشک، بادام زمینی ایوب ارزان ترین است، همچنین در تهیه انواع محصولات غذایی پرکاربرد استفاده می شود. در سفرههای زمستانی و بهویژه در کریسمس، میوههای خشک و بادام زمینی را در لحظات خوشی و در حاشیه غذا میخورند.
پس از مطالعه خواص مفید گردو، خواهیم دید که آیا بادام زمینی برای شما نیز مفید است یا در عوض منطقی است که آنها را آجیل های سری B در نظر بگیرید، همانطور که به طور کلی تصور می شود.
اصالتاً از آمریکای جنوبی، یکی از گسترده ترین محصولات زراعی در جهان است، حداقل در کمربند معتدل- نیمه گرمسیری که از آمریکا، آفریقا و آسیا می گذرد. در ایتالیا کشت بسیار محدود است.
به برخی از مناطق ونتو و کامپانیا محدود می شود. حاصل تلاقی منشأ باستانی که در طبیعت وجود ندارد، این گیاه بخشی از حبوبات است، مانند لوبیا و نخود، بخش خوراکی آن دانه ها است که با تطبیق پذیری قابل توجهی مشخص می شود.
می توان آنها را به روش های مختلف برای به دست آوردن محصولات پرمصرف درمان کرد. همانطور که می دانیم، پوسته آن بسیار شکننده تر از پوست گردو است، در حالی که دانه درون آن ویژگی های مشترک میوه های خشک را حفظ می کند.
قبل از اینکه بفهمید که آیا بادام زمینی برای شما مفید است یا خیر، جالب است که درباره کاربردهای غذایی که می توان از آنها تهیه کرد بیشتر بدانید. سادهترین شکل مصرف شامل برشته کردن دانهها است.
میتوان آنها را به صورت پوستهدار، نمکشده، خنثی، کاراملی و طعمدار به بازار عرضه کرد. ناگفته نماند که بادام زمینی پیشنهاد شده به این روش جزو محبوب ترین و ارزان ترین تنقلات است. همانطور که در یکی از مقالات ما در مورد انواع روغن دانه دیدیم.
روغن بادام زمینی به دلیل نقطه دود بالا، طعم غیر تهاجمی و هزینه کم یکی از بهترین ها برای سرخ کردن است. در صنایع غذایی، به ویژه قنادی، از بادام زمینی و فرآورده های حاصل از آن برای انواع فرآورده ها استفاده می شود.