چگونه یک سس سالاد کامل درست کنیم؟ تهیه ی سس تک نفره سفید سالاد امری پیش پا افتاده نیست. چند توجه می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. این سالاد با همراهی غذاهای اصلی سخت، کام را تازه می کند و چربی را از بین می برد.
کاملاً در کنار ماهی قرار می گیرد و زمانی که زمان یک ناهار سبک است، در مرکز توجه قرار می گیرد. اما مهم است که اصول تهیه و تهیه سالاد را به روشی کارآمد یاد بگیرید. 6 مرحله آسان را طی کنید.
به سس های وینیگرت و سیترونت خواهید رسید، و سپس با 10 دستور العمل سالاد واقعا دعوت کننده در مواجهه با کسانی که می گویند یک سالاد کوچک غم انگیز است، پایان دهید! آنها ساده ترین سس ها برای سس سالاد هستند.
آنها امولسیون های روغن و سرکه یا روغن و لیمو (سیترونت) با اضافه کردن نمک و فلفل هستند. سسهای روغنی مانند سس مایونز، وینیگرت و سیترونت علیرغم اینکه «هم زده» هستند، پایدار نیستند.
اگر به حال خود رها شوند، به دلیل جدا شدن قسمت چربی از قسمت آبکی، «از هم جدا میشوند». بنابراین توصیه می شود آنها را در زمان مصرف آماده کرده و بلافاصله برای تهیه سالاد از آنها استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که 1/3 سرکه یا لیمو را با 2/3 روغن، نمک و فلفل به شدت مخلوط کنید.
برای یک سس نرم تر و کمتر اسیدی، از 1⁄4 سرکه یا لیمو و 3⁄4 روغن استفاده کنید. برای تنوع، آب لیمو را با آب مرکبات مختلف، تمشک، انار، میوه شور جایگزین کنید. یک قاشق چای خوری خردل را اضافه کنید تا شخصیت ببخشید یا گیاهان معطر خرد شده را برای نت تازه ای اضافه کنید.
هر چه روغن را سریعتر و قوی تر امولسیون کنید، سس پرتر می شود: از همزن برقی مخصوصاً برای سس های غنی از روغن استفاده کنید. 15 گرم برای هر نفر وینگرت کافی است. برای 4 نفر (200 گرم برگ) 20 گرم سرکه را با 40 گرم روغن و نمک و فلفل امولسیون کنید.