رزیابی رنگ میوه ها و سبزیجات در صنایع غذایی

ارزیابی رنگ میوه ها و سبزیجات در صنایع غذایی و کشاورزی با استفاده از بینایی ماشین و پردازش تصویر به یک روند در سال های اخیر تبدیل شده است .

ویژگی های رنگ روغنی مات قابل شستشو  یکی از پارامترهای کلیدی برای تعریف کیفیت یک محصول کشاورزی است.

در حقیقت رنگ روغنی مات احتمالاً اولین عاملی است که مصرف کنندگان برای تعیین ظاهر یک محصول استفاده می کنند .

ظاهر یک عامل ذهنی است که مصرف کننده را به پذیرش یا رد یک محصول غذایی سوق می دهد .

این به میزان قابل توجهی بر فروش و سود صنعت تأثیر می گذارد. بنابراین تلاش قابل توجهی در زمینه اتوماسیون برای ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی در صنایع غذایی به منظور کاهش تلفات صورت گرفته است.

ساخت ماشین‌هایی با توانایی دیدن رنگ صنعتی نسوز به همان شکلی که انسان انجام می‌دهد، یک کار پیچیده برای جامعه علمی و صنعت در سال‌های اخیر بوده است .

در میان بسیاری از چالش‌هایی که باید به آنها پرداخته شود، رنگ روغنی سفید نیمه مات می‌توانیم سیستم‌های دریافت تصویر مناسب، مشکلات نورپردازی، تعاریف فضای رنگ، مسائل ریاضی، و توسعه الگوریتم‌های خاص و وظایف همگام‌سازی را شامل کنیم.

با این حال، پیشرفت‌ها در نیمه‌رساناها، الکترونیک و نرم‌افزار در نهایت فرصتی برای پیاده‌سازی پروژه‌های پردازش تصویر و رنگ‌سنجی برای کاربردهای مختلف به ارمغان آورد .

  • منابع:
    1. Color Analysis and Image Processing Applied in Agriculture
  • تبلیغات: 
    1. پنجره معروف به دیوارهای پرده شیشه ای است
    2. با فروش این محصولات صاحب خانه سه میلیاردی شوید!
    3. پیدا شدن جوجه دایناسور در استان هرمزگان
    4. با یک چشم به هم زدن ثروت کلان به دست آورید