کشمش انگور سفید خشک مصرفی در سراسر جهان است که حاوی اجزای مفید برای سلامت انسان است. آنها سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی مانند ترکیبات فنلی هستند.
علیرغم محتوای قند 60 درصد، چندین مطالعه خواص ارتقاء دهنده سلامتی کشمش را گزارش کرده اند و این مرور مطالعات مداخله ای و همچنین مطالعات رده سلولی و مدل حیوانی انجام شده تا به امروز را گردآوری می کند.
نشان داده شده است که کشمش دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسطی است که آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می کند.
به نظر می رسد آنها به کیفیت بهتر رژیم غذایی کمک می کنند و ممکن است اشتها را کاهش دهند. ظرفیت آنتی اکسیدانی آنها با محتوای فنلی مرتبط است.
این ممکن است در بهبود سلامت قلب و عروق نقش داشته باشد. علاوه بر این، کشمش به دلیل فعالیت ضد باکتریایی، چسبندگی کم به دندان و pH مناسب دهان، سلامت دهان و دندان را حفظ می کند.
مصرف کشمش نیز برای عملکرد کولون مطلوب به نظر می رسد، اگرچه مطالعات بیشتری باید برای نتیجه گیری از این مزیت انجام شود.
علاوه بر این، میکروبیوتای روده می تواند تحت تأثیر محتوای پری بیوتیک کشمش قرار گیرد. مطالعات رده سلولی و مدل حیوانی مزایای بالقوه دیگری را در بیماری های خاص مانند سرطان و بیماری آلزایمر نشان می دهد.
با این حال، تحقیقات عمیق تری مورد نیاز است و مطالعات مداخله آتی با انسان مورد نیاز است. به طور کلی، گنجاندن 80 تا 90 گرم کشمش در رژیم غذایی روزانه ممکن است برای سلامت انسان مفید باشد.
میوه های خشک،ظرفیت آنتی اکسیدانی، سلامت دندان علاوه بر این، کشمش منبع مهمی از پتاسیم و سایر ترکیبات فعال زیستی از جمله ترکیبات فنولیک و اسید تارتاریک است.
ممکن است برای سلامت انسان مفید باشد. علاقه روزافزون به مواد شیمیایی گیاهی در فعالیت های بیولوژیکی و فیزیولوژیکی آنها با ویژگی های ارتقا دهنده سلامت نهفته است.