به طور کلی، در حالی که خوردن فلفل تیز می تواند باعث ناراحتی شود. گاهی اوقات حتی طولانی مدت، برای ساعت ها – تا کنون هیچ خطری از خوردن فلفل تند در حد اعتدال پیدا نشده است.
بر اساس مقاله ای که در این ژورنال منتشر شده است، دو سال پیش کشف شد، خواص «چربی سوزی» فلفل چیلی به چگونگی تأثیر مواد موجود در آن بر رفتار باکتری ها در میکرو فلور روده و منابع التهاب در بدن انسان مربوط می شود.
آنها می گویند: “فلفل چیلی روز به روز در جهان محبوب تر می شود و اخیراً همکاران ما دریافتند که مصرف آن به شما امکان می دهد از شر چاقی و اختلالات مرتبط با آن، از جمله اختلالات در متابولیسم گلوکز خلاص شوید.
هیچ کس دقیقاً نمی دانست فلفل چیلی چگونه کار می کند.” از سومین دانشگاه پزشکی نظامی در چونگ کینگ، یک اپیدمی جهانی چاقی در جهان وجود داشته است. سال گذشته، هر سوم ساکنان کره زمین، یعنی در مجموع 1.9 میلیارد نفر، از اضافه وزن رنج می بردند.
حدود 15 درصد آن از اشکال شدید چاقی بود. به گفته این سازمان، 47 درصد از بیماری ها مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان با چاقی مرتبط هستند. دانشمندان می گویند فلفل چیلی به بشریت کمک می کند تا چربی اضافی را بسوزاند.
بر اساس داده های فعلی WHO، از دهه 1980، یک اپیدمی جهانی چاقی در جهان وجود داشته است. سال گذشته، هر سوم ساکنان کره زمین، در مجموع 1.9 میلیارد نفر، از اضافه وزن رنج می بردند که حدود 15 درصد از آن به دلیل چاقی شدید بود. به گفته این سازمان، 47 درصد از بیماری ها با چاقی مرتبط هستند.
دو سال پیش، دانشمندان آمریکایی از دانشگاه وایومینگ به طور تصادفی دریافتند که استفاده از فلفل چیلی یا ماده اصلی فعال آن – کپسایسین – باعث میشود موشها در برابر عواقب رژیم غذایی پرکالری یا به سادگی چرب، تقریباً «آسیبناپذیر» شوند.
مسدود کردن گیرندههای مسئول شناسایی این مولکولها، فلفل چیلی را از خواص “جادویی” خود که ماهیت آن برای متخصصان تغذیه یک راز باقی مانده بود، محروم کرد. کان و همکارانش پاسخ این سوال را با مشاهده تغییراتی در عملکرد روده ها و بدن در ده ها موش پیدا کردند.